Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covor cu striuri late, 4 mm, rola 10 m x 1.2 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9806 lei Lei
Brand
Artstriuri4
Out Of stock
Descriere
Covor Cu Striuri Late, 4 mm, rola 10 m x 1.2 m

*pretul afisat este pentru 1mp.Comanda minima, o rola de 12mp.

Dimensiuni rola :
Lungime - 10 m
Latime - 1.2 m

Este utilizat la placarea pardoselilor de beton sau a suprafetelor metalice, in vederea protejarii la actiunea solicitarilor dinamice (impact, socuri, fisurari, gauririi). In mod uzual, produsul poate fi confectionat din amestecuri pe baza de SBR, SBR/NR, SBR/NBR, SBR/EPDM, SBR/CR, acesta putand fi utilizat in intervalul de temperatura cuprins intre -30 C si +70 C. Poate fi confectionat din amestec pe baza de NBR care ii confera o rezistenta buna la produse petroliere (intervalul de temperatura in care poate fi utilizat este cuprins intre -30 C+110 C) pe baza de EPDM care ii confera o rezistenta buna la temperatura si conditii atmosferice (intervalul de temperatura in care poate fi utilizat este de -30 C+150 C)
De asemenea covorul cu striuri mai poate fi confectionat si cu alte proprietati electroizolante sau antistatice, cu rezistenta la flacara pentru protectia impotriva pericolelor de aprindere sau actiunea a flacarii, autoaprindere prin supraincarcare sau acumulare de sarcini electrice.
Din punct de vedere aspectual, produsul prezinta o fata striata si una cu impresie de panza, ori cu un strat de autoaderizant, care permite lipirea usoara pe substratul pe care este aplicat.
Poate fi oferit in diverse culori, in functie de cerinta clientului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura