Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covor antiderapant, 4 mm, rola 10 m x 1.4 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10261 lei Lei
Brand
Artantiderapant4
Out Of stock
Descriere
Covor Antiderapant, 4 mm, rola 10 m x 1.4 m

*pretul afisat este pentru 1mp.Comanda minima, o rola de 14mp.Dimensiuni rola : Lungime - 10 m  Latime - 1.4 mSe poate confectiona din cauciuc sintetic SBR, avand o rezistenta medie la intemperii , acizi si baze, dar si din combinatia EPDM/SBR, care ii confera o rezistenta buna la ozon si intemperii si rezistenta moderata la acizi si baze; NBR/SBR care ii confera o rezistenta la produse petroliere, rezistenta moderata la ozon si intemperii. Produsul poate fi folosit in domeniul de temperatura -30 C+70 C, ori de cate ori trebuie eliminat riscul de alunecare.
Covorul cu model antiderapant poate fi confectionat din amestec pe baza de NBR care ii confera o rezistenta buna la produse petroliere, (intervalul de temperatura in care poate fi utilizat este cuprins intre -30 C+110 C) pe baza de EPDM care ii confera o rezistenta buna la temperatura si conditii atmosferice ( intervalul de temperatura in care poate fi utilizat este de -30 C+150 C).
Aspectul este cu model pe o fata care asigura un coeficient de frecare mare si impresie de panza pe cealalta. Poate fi confectionat in diverse culori, in functie de cerinta clientului.
* Nota: oferta este valabila numai in limita stocului disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura