Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covor antiderapant, 3 mm, rola 10 m - 1.4 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8013 lei Lei
Brand
Artantiderapant3
Out Of stock
Descriere
Covor antiderapant, 3 mm, rola 10 m - 1.4 m

*pretul afisat este pentru 1mp.
Comanda minima, o rola de 14mp.
Dimensiuni rola : Lungime - 10 m x Latime - 1.4 m
Se poate confectiona din cauciuc sintetic SBR, avand o rezistenta medie la intemperii , acizi si baze, dar si din combinatia EPDM/SBR, care ii confera o rezistenta buna la ozon si intemperii si rezistenta moderata la acizi si baze; NBR/SBR care ii confera o rezistenta la produse petroliere, rezistenta moderata la ozon si intemperii. Produsul poate fi folosit in domeniul de temperatura -30 C+70 C, ori de cate ori trebuie eliminat riscul de alunecare.
Covorul cu model antiderapant poate fi confectionat din amestec pe baza de NBR care ii confera o rezistenta buna la produse petroliere, (intervalul de temperatura in care poate fi utilizat este cuprins intre -30 C+110 C) pe baza de EPDM care ii confera o rezistenta buna la temperatura si conditii atmosferice ( intervalul de temperatura in care poate fi utilizat este de -30 C+150 C).
Aspectul este cu model pe o fata care asigura un coeficient de frecare mare si impresie de panza pe cealalta. Poate fi confectionat in diverse culori, in functie de cerinta clientului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura