Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispenser odorizant profesional Airing

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51711 lei Lei
Brand
OW-122
Out Of stock
Descriere
Dispenser odorizant profesional
Dispenserul odorizant AIRING6I este alegerea ideala pentru suprafete mari, precum hoteluri, teatre, spatii comerciale, mall-uri, clinici, restaurante,se poate conecta cu cu sistemul central de aer conditionat pentru a raspandi mirosul in fiecare colt.
Mirosul este unul dintre cele mai importante simturi ale noastre, de aceea parfumul are efecte pozitive asupra starii de spirit, induce o senzatie de fericire si bucurie, poate reduce stresul si imbunatateste increderea in sine. Pentru a pune in evidenta spatiul inconjurator, fie ca vorbim despre birou, magazin, sala de sedinte, camera, intregul apartament sau chiar o casa de vacanta, alege parfumul in functie de ocazie, in functie de momentul zilei sau in functie de anotimp.
Acest aparat este un difuzor odorizant revolutionar, functionarea sa se bazeza pe nano-tehnologie, prin transformarea lichidului odorizant in micro particule (cu o dimensiune mai mica de 10 microni), el permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de intensitatea dorita.
Dispenserul difuzeaza aroma aleasa intr-un spatiu de pana la 3000m, el asigura o aromatizare continua, uniforma si de o deosebita calitate olfactiva, datorita sistemului inteligent de pulverizare. Tehnologia avansata de difuzie evita saturarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii.
Construit cu functii de control dual WiFi, Bluetooth si un afisaj inteligent pentru control manual, acest sistem inteligent de difuzie a parfumului il face usor de integrat in hoteluri, birouri, spatii comerciale, sau locuinte personale.
Functionarea continua, peste 5000 de ore, zgomotul sub 35 decibeli cand functioneaza, designul minimalist si elegant, il recomanda ca si produs ideal pentru punea in evidenta a spatiul in care activati.

Caracteristici:

Capacitate 1.500 ml si acoperire de 2000-3000 m3
Cu sistem de siguranta pentru a proteja recipientul si placa de circuite
Recipientul de umplere este din plastic si se reincarca usor
Suport pentru eliminarea ventilatorului
Zgomot redus, mai putin de 35 dba
Setari reglabile pentru intensitatea parfumului si pentru perioadele de difuzare a parfumului
Ventilator interior pentru a raspandi mirosul in fiecare colt
Monitorizabil de la distanta, prin telefon

Date tehnice:

Dimensiuni: L280xI208xA103.5mm
Voltaj: 12V
Putere: 11W
Volum: 35dba
Capacitate: 500ml
Greutate: 4.3KG
Zona de aplicare: 2000-3000m
Culoare: alb

*** Parfumul se achizitioneaza separat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura