Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispenser odorizant profesional OX-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9163 lei Lei
Brand
OX-5
Out Of stock
Descriere
Dispenser odorizant profesional OX-5

Mirosul este unul dintre cele mai importante simturi ale noastre, de aceea parfumul are efecte pozitive asupra starii de spirit, induce o senzatie de fericire si bucurie, poate reduce stresul si imbunatateste increderea in sine. Pentru a pune in evidenta spatiul inconjurator, fie ca vorbim despre birou, magazin, sala de sedinte, camera, intregul apartament sau chiar o casa de vacanta, alege parfumul in functie de ocazie, in functie de momentul zilei sau in functie de anotimp.
Acest aparat este un difuzor odorizant revolutionar, functionarea sa se bazeza pe nano-tehnologie, prin transformarea lichidului odorizant in micro particule (cu o dimensiune mai mica de 10 microni), el permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de intensitatea dorita.
Dispenserul difuzeaza aroma aleasa intr-un spatiu de pana la 1000 m, el asigura o aromatizare continua, uniforma si de o deosebita calitate olfactiva, datorita sistemului inteligent de pulverizare. Tehnologia avansata de difuzie evita saturarea spatiului cu particule daunatoare sanatatii.
OX-5 este un difuzor de aroma de birou cu zgomot redus si volum mare, cu aspect modern. Panoul sau acrilic de inalta calitate, sistemul puternic, dublate de sistemul de observarea convenabila a capacitatii va ofera un produs complet pentru improspatarea atmosferei.

Caracteristici:
Dimensiuni: L 240 x I 278 x A 94.5mm
Voltaj: 12V
Putere: 12W
Volum: 35dba
Capacitate: 500ml
Greutate: 3.8KG
Zona de aplicare: 800-1000m
Culoare: alb

*** Parfumul se achizitioneaza separat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura