Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manusi nitril Nitro Touch Neon Grip - verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5019 lei Lei
Brand
NT016
Out Of stock
Descriere
Manusi Nitril Nitro Touch Neon Grip - Verde - prezinta textura de diamant ce ofera aderenta si flexibilitate. Aceste manusi se pot utiliza in orice domeniu unde sunt necesare manusi de protectie de unica folosinta.
Nitro Touch sunt manusi de protectie de unica folosinta din nitril cu capacitati conductive ce ofera utilizatorului posibilitatea de a opera ecrane tactile fara a trebui sa dea jos manusa.

Caracteristici:
- Culoare: Verde
- material: nitril
- nepudrate

Nitro Touch sunt manusi de protectie de unica folosinta compuse din nitril cu capacitati conductive ce ofera utilizatorului posibilitatea de a opera ecrane tactile fara a trebui sa dea jos manusa.
Nitro Touch sunt manusi din nitril nepudrate, fabricate din nitril rezistent la lichide. Manusile Nitro Touch sunt atat de rezistente, incat permit chiar si o utilizare extinsa pe o perioada de cateva zile.
Utilizare dispozitivelor touchscreen devine mai usoara cu manusile Nitro Touch. Poti opera orice dispozitiv in timp ce lucrezi fara a trebui sa dai jos manusa.
Formula elastica a manusilor ofera dexteritate la nivelul CE 5, nivelul maxim posibil. In plus, fiind proiectate ergonomic ofera aderenta in exterior, dar reduc si alunecarea mainii in interior.
Compozitia din nitril si textura aparte a acestor manusi de unica folosinta negre imbunatatesc functionalitatea si caracteristicile manusilor in comparatie cu diverse manusi din latex.
Manusile de nitril Nitro Touch pot fi utilizate in nenumarate domenii diverse.
* Nota: oferta este valabila numai in limita stocului disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura