Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manusi din nitril, Go Grip, orange

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3249 lei Lei
Brand
SANMRCM055
Out Of stock
Descriere
Manusi din nitril, Go Grip, orange

Manusile de nitril, portocaliu, Go Grip, pentru uz universal, sunt robuste si rezistente la rupere, de 2 ori mai groase decat manusile conventionale.
Manusile reduc semnificativ riscul de rani ale pielii, zgarieturi si iritatii ale mainilor, mai ales atunci cand se lucreaza in conditii dificile.
Datorita designului special, Manusile Go Grip, din nitril, sunt ambidextre, ele sunt special concepute pentru a asigura o prindere si o potrivire perfecta.

Sunt sigure pentru piele si 100% fara pudra si latex - facandu-le ideale pentru cei care sufera de alergii.
Gofrarea la scara patentata asigura o prindere perfecta a obiectelor, chiar si in mediul de lucru cu lichide grase sau uleioase.
Manusile GO GRIP, sunt deosebit de importante atunci cand se respecta regulile de igiena, sau cand se lucreaza cu substante periculoase.
Manusile GO GRIP va protejeaza perfect impotriva microorganismelor, substantelor chimice, impotriva murdariei si a lichidelor.
Acestea sunt potrivite pentru contactul cu alimentele. Utilizare 100% sigura.
Datorita fabricarii lor din materiale netoxice, manusile inodore pot fi folosite in domenii precum: alimentara, industrie, mecanica si ateliere.
Senzatie tactila optima: datorita tehnologiei imbunatatite, aceste manusi de unica folosinta din nitril ofera o senzatie tactila excelenta si asigura libertate maxima de miscare, astfel incat mainile sa nu oboseasca, texturarea asigura o prindere sigura in toate situatiile si imbunatateste precizia fiecarei miscarii, in special in medii umede.
Mainile mai putin transpirate: textura in forma de romb a manusilor de protectie din nitril creeaza spatiu in interiorul manusilor, astfel incat mainile sa transpire mai putin.
Mainile mai putin transpirate inseamna din ce in ce mai mult confort, mai multa precizie si mai multa placere de lucru.

Caracteristici:
Material: nitril
Culoare: portocaliu
Agent de pudrare: lipsa
Suprafata exterioara: Structura tip diamant antiderapanta,
Clasificare CE: mijloc de protectie individuala, categoria I
Ambalaj unitar / multiplu: 50 buc./cutie
Diferentiator: 2,5x Mai groase fata de manusile standard disponibile
Dimensiuni: M, L, XL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura