Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina verticala Taski Swingo 150 E Euro, 1100W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1452841 lei Lei
Brand
7516209
Out Of stock
Descriere
Swingo 150 E - Masina verticala, automata, pentru spalarea si uscarea pardoselilor. Designul masinii este similar cu cel al aspiratoarelor verticale. Masina este foarte usor de folosit si necesita o instruire minima. Consum nominal 1.100 W.

Principalele caracteristici

- Operare simpla si ergonomica
- Curatare usoara a spatiilor inguste
- Rezultate de curatare perfecte si pardoseli uscate imediat
- Depozitare usoara

Operare simpla si ergonomica

Timpul de pregatire pentru curatare este mai mic de 60 secunde. Avand o greutate totala de doar 11,7 kg si o greutate de doar 1,3 kg a manerului cu rezervorul plin, masina poate fi manevrata in orice directie.

Curatare usoara a spatiilor inguste

Avand o perie cu inaltime joasa, TASKI swingo 150 E permite accesul rapid si usor sub mobila. Masina poate fi utilizata in restaurante, bucatarii, statii de servicii sau magazine, unde masinile conventionale automate de spalat si aspirat pardoseli dure sunt prea grele iar metodele de curatare manuale nu furnizeaza rezultatele de igiena cerute.

Rezultate de curatare perfecte si pardoseli uscate imediat

Actiunea mecanica de frecare intensa si o presiune de zece ori mai ridicata fata de curatarea manuala asigura cele mai bune rezultate de curatare.

Unitatea de aspirare, asigura pardoseli perfect uscate - in ambele directii. Zonele curatate pot fi utilizate imediat, iar siguranta este imbunatatita prin reducerea riscului de accidente prin alunecare.

Depozitare usoara

Avand dimensiuni foarte compacte TASKI swingo 150 E este usor de depozitat si se va potrivi in cele mai mici spatii. Manerele confortabile permit ridicarea si transportul pe scari cu usurinta.

Accesorii:

Accesorii Componente Pret unitar RON fara TVA
7516236
Perie standard cilindrica
1 370

NOTA: Pretul initial al produsului este fara accesorii. La acest pret se vor adauga dupa caz accesoriile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura