Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina Taski Swingo 350 E Euro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2153594 lei Lei
Brand
7518528
Out Of stock
Descriere
Taski Swingo 350 E
Masini automate ultra compacte de spalat si aspirat pardoseli dure

Principalele caracteristici:

Accesibilitate in spatiile inguste

Curatare si uscare eficiente
Siguranta si simplitate
Incredere deplina
Accesibilitate in spatiile inguste
Datorita inaltimii extrem de joase a caroseriei masinii si manerului care se poate inclina spre spate, masina poate fi folosita sub mese sau rafturi. Peria cilindrica, montata in lateral, permite curatarea perfecta de-a lungul peretilor si accesul in colturi. Lamela de stergere din fata periei ajuta la indepartarea solutiei de curatare si la deplasarea masinii in spate.

Curatare si uscare eficiente

Fata de curatarea manuala, aceasta masina ofera un nivel de igiena semnificativ mai ridicat si imbunatateste aspectul pardoselii, cu rezultate perfecte de fiecare data. Acest lucru este obtinut cu ajutorul actiunii de curatare superioare si a racletei inovatoare in forma de V - care duce la rezultate excelente de uscare, chiar si pe pardoseli dificile, cum ar fi gresie cu rosturi adanci, sau pe pardoseli neuniforme sau cu neregularitati.

Siguranta si simplitate

Datorita rezultatelor de uscare exceptionale ale sistemului, riscul de alunecare/rasturnare cauzat de pardoselile umede este redus la minimum. Astfel, TASKI swingo 350B este solutia perfecta pentru utilizarea in timpul zilei, chiar si in zonele cu circulatie intensa. Manerul ergonomic cu reglare pe inaltime si protectie pentru mana permite utilizarea masinii in conditii de siguranta si confort.

Incredere deplina

Masina este robusta si rezistenta in timp, facand fata celor mai dificile sarcini, ceea ce face ca aceasta sa fie una din cele mai fiabile masini din clasa sa disponibile in prezent pe piata.

Date tehnice

Performanta teoretica 1140 m2/h
Front de lucru 38 cm
Latime racleta 55 cm
Rezervor solutie/rezervor solutie murdara 10 l/10 l
Tensiune nominala 24V
Capacitate/autonomie baterie 25 Ah/C5 - pana la 1 ora
Greutate masina (gata de utilizat) 67 kg
Dimensiuni (L x l x I) 79 x 45 x 43 cm
Presiune perie (maxima) 17 kg

Ansamblu perie si racleta: Peria si racleta pot fi demontate cu usurinta pentru a fi curatate. De asemenea, nu sunt necesare scule pentru inlocuirea lamelei racletei.

BMS: Sistemul de Management al Bateriilor: Incarcatorul pentru baterii incorporat previne descarcarea totala a bateriilor si monitorizeaza procesul de incarcare.

Regulatorul de apa: Debitul de apa se poate regla individual prin intermediul dispozitivelor de control, in functie de gradul si tipul de murdarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura