Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina spalat pardoseli Taski procarpet 45 Euro, 1000 W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3114498 lei Lei
Brand
7522027
Out Of stock
Descriere
Masina de spalat pardoseli Taski ProCarpet 45 Euro
Taski procarpet 45 are aceeasi fiabilitate ridicata, care caracterizeaza toate echipamentele noastre de ingrijire a pardoselii. Taski a dezvoltat acest echipament utilizand experienta noastra in aspirare si tehnica de aplicare a produselor chimice pentru a proiecta un sistem de curatare a mochetelor de inalta performanta cu rezultate excelente.
Taski ProCarpet 45 permite utilizatorilor sa selecteze tehnica de aplicare, care se potriveste cel mai bine nevoilor lor pe baza timpului avut la dispozitie si a nivelului de murdarie.
Echipamentul poate fi setat pentru tehnica de curatare profunda prin extractie pentru murdaria persistenta sau tehnica de curatare regeneratoare si, de asemenea, pentru tehnica de curatare de intretinere utilizand produsele noastre chimice cu formula specifica pentru incapsulare. Echipamentul le permite clientilor sa controleze toate activitatile de curatare a mochetelor si sa selecteze tehnica de aplicare care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.
Utilizarea curatarii de intretinere ajuta la prelungirea perioadei dintre activitatile de curatare profunda ajutand la pastrarea aspectului mochetelor mai mult timp fara perioade de uscare prelungite.
Echipamentul poate fi schimbat din modul de curatare profunda cu extractie in modul de curatare de intretinere prin schimbarea produselor chimice si apasarea unui intrerupator. Utilizarea echipamentului in modul de impingere sau tragere permite utilizatorului final flexibilitate in timpul lucrului. Paleta larga de accesorii permite indeplinirea unor sarcini de curatare suplimentare.

Date tehnice:
- Performanta teoretica: 495 m2/h;
- Productivitate (extractie): 300 m2/h;
- Productivitate (incapsulare): 445 m2/h;
- Front de lucru: 45cm;
- Rezervor solutie: 45L;
- Rezervor solutie murdara: 45L;
- Lungime cablu: 15m;
- Tensiune nominala: 230V;
- Dimensiuni: (L x l x I) 82 x 56 x 86cm;
- Greutate masina: 55kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura