Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cos reciclare 3D K-SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

554778 lei Lei
Brand
SANTR_K-SL3D
Out Of stock
Descriere
Statie de colectare selectiva a deseurilor cu sipci de lemn.

Specificatii tehnice:

dimensiunea deschiderii fantei: 135x185 mm
din tabla zincata, grosime: 1,5 mm
cadru din profil 25x25 mm
insertie interioara din tabla zincata, grosime: 0,8 mm
posibilitatea de a folosi sine pentru pungi de plastic
configuratie: 2/3/4/5 segmente
capacitatea unui segment: 50 litri
dimensiunile unui segment: 295x350x1030 mm
greutatea unui segment: 21 kg
baza cu posibilitate de ancorare la sol
orice culoare de cos

Cosurile de colectare selectiva a deseurilor K-SL 3D se caracterizeaza prin calitate inalta, manopera estetica si durabilitate ridicata. Cadrul lor este din profil, iar umplutura este din tabla galvanizata electrolitic cu grosimea recipientului de 1,5 mm si sipci din lemn de molid scandinav. Acest design confera materialului o rezistenta ridicata la oboseala, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in conditii dificile, adica locuri in care este golit chiar si de mai multe ori pe zi. Ghidajele instalate permit inlocuirea usoara si rapida a sacului de gunoi. Un cadru suplimentar va permite sa tineti punga de plastic, astfel incat sa nu alunece in jos atunci cand aruncati deseuri mai grele.

Cosul pentru colectarea selectiva a deseurilor este vopsit cu vopsele pulbere prin pulverizare electrostatica, apoi elementele sunt incalzite la o temperatura de 140-200 C, in urma careia pulberea se topeste si se polimerizeaza. Vopseaua rezultata este rezistenta la coroziune, substante chimice, temperaturi ridicate si deteriorari mecanice.

Cosul de sortare a deseurilor are usa cu incuietoare, iar datorita cheii incluse in set, golirea recipientului este foarte eficienta si comoda
Trimite mesaj
Din Gura in Gura