Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca de protectie cu 3 pliuri in 3 straturi 50buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1666 lei Lei
Brand
SANVTR893
Out Of stock
Descriere
Masca medicala Prima, 3 pliuri, 3 straturi, cu elastic, 50 bucati

Descopera mastile chirurgicale medicale Prima, o solutie de incredere pentru protectie si confort in orice mediu. Fie ca ai nevoie de siguranta intr-un mediu medical sau in activitatile de zi cu zi, aceste masti sunt alegerea perfecta.
Fabricate din material netesut de inalta calitate (100% polipropilena), mastile medicale de unica folosinta PRIMA sunt durabile si rezistente, cu un design cu 3 pliuri si 3 straturi. Dimensiunile lor standard de 17.5 x 9.5 cm se potrivesc majoritatii fetelor, iar elasticul integrat asigura un confort si o fixare optima.
Fiecare pachet contine 50 de masti.
Pe langa aspectul lor estetic, mastile medicale PRIMA ofera o protectie eficienta impotriva stropilor de fluide corporale, prevenind transmiterea acestora intre personalul medical si pacienti. Certificarile conform standardelor ISO 13485, SR EN ISO 9073-18:2008, SR EN 14683 si AC:2019 (E) pentru tipul IIR atesta calitatea si conformitatea acestor masti cu cele mai ridicate standarde de siguranta si eficacitate.
Pe langa functia lor principala de protectie, mastile medicale PRIMA permit o circulatie optima a aerului, asigurand o respiratie normala si confortabila. Fara a fi iritante, fara miros, fara fibre de sticla si fara latex, acestea sunt potrivite chiar si pentru pielea sensibila.
Alege mastile chirurgicale medicale PRIMA pentru siguranta, confort si stil in fiecare zi. Comanda acum si beneficiaza de protectie de incredere, livrata direct la tine acasa!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura