Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lavete Sano Sushi Cloth, 40 bucati/rola

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5781 lei Lei
Brand
RT_SN001001buc
Out Of stock
Descriere
Lavete Sano Sushi Cloth, 40 bucati/rola

Lavete uscate universale multi-functionale, care pot fi folosite atat uscate, cat si umede. Sunt rezistente, au un grad de absorbtie ridicat si pot fi spalate la o temperatura de pana la 400 C.

Caracteristici:

- Dimensiuni laveta: 27 x 37 cm.
- 40 bucati/rola

Despre produsele SANO

SANO este lider de piata in Israel si se afla printre top preferinte pentru consumatorii deproduse de curatenie a casei si igiena. In piata din Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani.

Viziunea Sano incepe si se sfarseste cu consumatorul Sano loial. Fiecare idee de produs nou este analizata tinand cont de sanatatea si confortul clientului. E vreo problema O rezolva Sano!? nu este doar un slogan, ci un stil de viata. Sano identifica problemele consumatorului si dezvolta o solutie de calitate, dar si economica. Fiecare produs Sano este optimizat pentru a fi potrivit stilului de viata, nevoilor si preferintelor specifice clientilor.

SANO produce peste 600 de produse, intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura