Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lavete Kimberly-Clark Wypall X50 rosii, 50 bucati/set

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9081 lei Lei
Brand
RT_KC744406set
Out Of stock
Descriere
Lavete Kimberly-Clark Wypall X50 rosii, 50 bucati/set

Material Hydroknit, deosebit de rezistente si absorbante, pot fi utilizate atat umede, cat si uscate. Ideale pentru curatenia in birouri, hoteluri, unitati de asistenta medicala, bucatarii, industria alimentara.

Caracteristici:

- Disponibile in codul culorilor.
- Dimensiune laveta: 41.6 cm x 24.5 cm
- Unitate de vanzare: 50 lavete

Despre produsele Kimberly-Clark

Miliarde de oameni aleg produsele Kimberly-Clark in fiecare zi, pentru a face o diferenta pozitiva in viata lor.
Din 1872, Kimberly-Clark a avut initiativa de a gasi noi modalitati de a face viata mai buna. De la crearea de noi categorii pana la inceperea de noi conversatii, brand-ul inoveaza in mod constant produsele si practicile sale, pentru a servi si a avea grija de nevoile in continua schimbare ale oamenilor, in toate etapele.
Alimentati de ingeniozitate, creativitate si intelegerea celor mai esentiale nevoi ale oamenilor, cei 46.000 de angajati ai Kimberly-Clark din intreaga lume creeaza produse care ii ajuta pe indivizi sa experimenteze mai mult din ceea ce este esential pentru ei.
Brandurile Kimberly-Clark binecunoscute la nivel mondial, inclusiv Andrex, Cottonelle, Depend, Huggies, Kleenex, Plenitude, Poise, Scott si U by Kotex, sunt o parte indispensabila a vietii oamenilor din peste 175 de tari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura