Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie Duracell Basic 9V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2882 lei Lei
Brand
RT_PG000610buc
Out Of stock
Descriere
Duracell are o viata mult mai lunga decat a bateriilor zinc-carbon obisnuite.
Dureaza de pana la 10 ori mai mult* (*fata de bateriile AA Zinc lider de piata, conform testului standard IEC pe camere digitale 2015 (www.iec.ch). Rezultatele pot varia in functie de dispozitiv si mod de folosire.)

Aceste baterii iti ofera libertatea de a te bucura de dispozitivele tale, avand siguranta unei energii de lunga durata.
Bateriile Duracell se pot folosi cel mai bine atunci cand cauti o energie constanta, de lunga durata, pentru dispozitivele utilizate zilnic, cum ar fi jucarii electrice, lanterne, console portabile, telecomenzi, etc. In 1969, Duracell a facut parte din misiunea NASA Apollo 11 si a devenit prima baterie care a ajuns pe luna.

Invelisul superior din nailon al bateriilor noastre previne scurgerile
Proiectate pentru a oferi o sursa suplimentara de energie, bateriile Duracell Basic sunt disponibile in dimensiuni AA, AAA, C, D si 9V.

Bateriile Duracell Basic ofera putere fiabila pentru dispozitivele folosite zilnic (jucarii motorizate, lanterne, console de jocuri portabile, telecomenzi, playere CD etc.) iar tehnologia Duralock Power Preserve le mentine in stare buna si alimentate chiar si dupa 10 ani de depozitare!
Tehnologia Duralock pastreaza bateriile Duracell nefolosite fara sa piarda energie chiar pana la 10 ani, atunci cand sunt depozitate in mediul ambiant
Trimite mesaj
Din Gura in Gura