Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent tacamuri, Apex Presoak, 1.8 Kg, Ecolab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39305 lei Lei
Brand
9080200
Out Of stock
Descriere
Detergent tacamuri, Apex Presoak, 1.8 Kg, Ecolab

Alcaliile si enzimele, care fac parte din produs, descompun pelicula de amidon si proteine, care nu este indepartata prin spalarea in masina de spalat vase.

Particularitati:
Curatare: Apex Presoak elimina acumularea de pelicula de pe tacamuri. Indeparteaza pelicula de oxid din argintarie
Sigur: usor de manevrat si usor de descarcat. Instrumentul este sigur de utilizat. Etichetare cu coduri de culoare si forma pentru a nu se amesteca cu alte produse.
Eficient: rezultat excelent la un pret rezonabil. 100% utilizare. Unitati compacte cu o durata lunga de viata care necesita spatiu de depozitare minim.

Cum se utilizeaza:
Folosit cu dozatorul Ecolab. Un specialist Ecolab instaleaza un dozator potrivit nevoilor dumneavoastra
Consultati planul de igiena si eticheta pachetului pentru mai multe informatii.
Folositi manusi de protectie atunci cand intrati in contact cu produsul
Asezati cada de inmuiere sub dozator. Apasati butonul de dozare Apex Presoak si umpleti recipientul cu apa.
Inmuiati tacamurile in solutia calda timp de cel putin 10 pana la 30 de minute, in functie de gradul de murdarie. Pentru a indeparta pelicula de oxizi din argint, asezati folie de aluminiu pe fundul baii de inmuiere.
Asezati tacamurile pe rafturile speciale si spalati-le in masina de spalat vase

Despre produsele Ecolab

Ecolab este un partener de incredere pentru peste 3 milioane de locatii ale clientilor si lider global in solutii pentru apa, igiena si preventia infectiilor, protejand oamenii si resursele vitale.
Clientii din peste 40 de industrii aleg solutiile complete Ecolab, bazate pe informatii tehnice solide si servicii avansate de siguranta in domeniul alimentar, mentinand mediul curat si sigur, operand eficient si cu scopuri sustenabile.
De la restaurante si hoteluri pana la facilitati de energie si productie, cei peste 25.000 de asociati de vanzari si service ai Ecolab, reprezinta cea mai mare si mai bine pregatita forta de vanzari si service directe din industrie, ajutand clientii sa-si rezolve provocarile legate de curatare, igienizare si managementul apei si energiei. Multe dintre cele mai recunoscute marci din lume se bazeaza pe Ecolab pentru a asigura eficienta operationala, integritatea produsului si reputatia marcii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura