Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decapant pardoseli, Jontec No1- Monodisc, 5 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33871 lei Lei
Brand
101102722
Out Of stock
Descriere
Decapant pardoseli, Jontec No1- Monodisc, 5 L

Detergenti profesionali pentru pardoseala

Fie ca ai nevoie de un detergent profesional pentru parchet, PVC, ceramica sau portelan, in magazinul online Sanito vei avea la dispozitie zeci de variante si de solutii de curatat pardoseala. Indiferent ca ai nevoie de detergent universal, care curata mai multe tipuri de suprafete sau de detergent speciale pentru o anumita suprafata, cu siguranta in magazinul nostru online il vei gasi pe cel potrivit pentru tine. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie numai detergenti profesionali, pentru o curatare eficienta si un rezultat final sclipitor! Comanda cu incredere produsele Sanito si vei beneficia de un pret accesibil, o calitate garantata si o livrare rapida!

Despre produsele Diversey

Misiunea Diversey este de a proteja si ingriji oamenii prin solutii de varf in materie de igiena, prevenirea infectiilor si curatare. Diversey dezvolta si livreaza produse, servicii si tehnologii inovatoare care salveaza vieti si ne protejeaza mediul. Brand-ul Diversey are la baza calitatea produsului, serviciul si inovatia.
Gama complet integrata de solutii combina produse chimice brevetate, echipamente de dozare si distribuire, masini de curatare, servicii si analiza digitala. Cu peste 85.000 de clienti din peste 80 de tari, Diversey este un brand esential pentru fiecare tip de business.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura