Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covoras profesional Doormat 17 RB (cauciuc si perie)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90078 lei Lei
Brand
D_ 17RB_60_90
Out Of stock
Descriere
Covoras profesional Doormat 17 RB (cauciuc si perie)
Stergator aluminiu cu insertie cauciuc si perie

*NOTA: Pretul afisat initial este cel mai mic din lista de dimensiuni conoform cod produs. Din lista de dimensiuni va puteti alege dimensiunile disponibile pentru acest produs. Respectiv, la comanda, se poate face orice dimensiune se doreste.
La preturile din lista se adauga, in functie de solutia tehnica aleasa, cadrul de aluminiu (34.78 RON fara TVA/ml - se foloseste daca exista sapa pentru incastrat presul profesional) sau rampa de aluminiu (107.02 RON fara TVA/ml - se foloseste daca nu exista sapa pentru incastrat presul profesional).

Caracteristici:
Cea mai convenabila modalitate de a rezolva problema noroiului si a zapezii este utilizarea covoraselor profesionale din aluminiu. Sunt cu adevarat utile in indepartarea murdariei si reducerea costurilor de curatare. Acest tip de covorase profesionale este perfect pentru utilizarea in zone cu trafic intens ( malluri, aeroporturi, hipermarket-uri). Covorasele cu insertii de curatare din cauciuc, sunt rezistente la conditiile meteorologice si deteriorari mecanice, constructia lor se bazeaza pe profile de aluminiu umplute cu insertii de curatare conectate cu corzi din otel inoxidabil.

Utilizare recomandata:
? in exterior sau interior- zone cu trafic pietonal intens.
? pot fi amplasate la intrari in malluri, aeroporturi, spitale, holurile hotelurilor, banci, restaurante, centre fitness, lifturi, vestiare, statiuni de ski (rezista la clapari), showroom auto, orice cladire publica sau de birouri.
Specificatii:
? Inaltime totala: 17 mm.
? Paleta de culori:
- la insertia de perie: negru, gri, maro.

Dimensiuni personalizate la cerere.

Despre produsele DOORMAT

Sistemul de presuri cu structura profesionala ofera o protectie foarte eficienta impotriva murdariei si umezelii. Datorita sistemului de curatare profesional DOORMAT, costurile de intretinere si renovare a podelelor distruse de umiditate si nisip pot fi foarte reduse.

Covorasele DOORMAT au o larga aplicatie practica in magazinele mari cu intensitate mare de utilizare (supermarketuri, centre comerciale, banci, gari, aeroporturi), spatii mai mici (hoteluri, restaurante, cladiri de birouri) precum si cladiri de servicii publice (spitale, muzee etc).

Brand-ul DOORMAT garanteaza solutii eficiente de curatare pentru nevoile mai multe companii. De asemenea, datorita cooperarii cu designeri de interior si arhitecti, produsele DOORMAT ofera garantia eficientei, impreuna cu un design placut si calitativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura