Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Caserole transparente cu capac atasat 150 gr, 100 buc/set

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1225 lei Lei
Brand
BP1083
Out Of stock
Descriere
Caserole transparente cu capac atasat 150 gr, 100 buc/set

* Nota: Pretul afisat este pentru un set de 100 Buc. Produsul se comercializeaza la bax.

Oferiti clientilor dvs produse proaspete intr-o prezentare profesionala cu ajutorul acestor caserole transparente, dreptunghiulare, cu capac atasat.
Pentru a asigura transportul si igiena alimentelor depozitate in aceste recipente, caserolele vin insotite de capace, care le ofera etanseitate, pastrand astfel mancarea proaspata mai mult timp si nu va mai trebui sa va faceti griji ca preparatele vor curge.
Transpatenta va permite vizualizarea prospetimii si aspectului apetisat al produselor din interior.
Aceste consumabile de catering permit mentinerea proaspata a alimentelor depozitate, stivuirea ordonata in frigider, cutie sau vitrina frigorifica, precum si transportul lor in siguranta, fara deteriorarea continutului.
Utilizate pe scara larga, caserolele de unica folosinta, transparente, cu capac atasat, sunt folosite in magazine de prajituri, restaurante, supermarketuri, picnicuri in aer liber si asa mai departe. Fiind un recipient ideal pentru alimente, depoziteaza in siguranta deserturi, paste, salate, hamburgeri, hot dog, sandvisuri si alte bunatati.
Sunt potrivite pentru industria HO.RE.CA, in unitatile de tip restaurante, terase, hoteluri, sistem catering sau magazine alimentare.

Caracteristici:

Material: PET transparent
Buc./set: 100 caserole cu capac
Buc./bax: 700 caserole cu capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura