Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capac pentru cos de gunoi inox 50 L, Tork

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26859 lei Lei
Brand
460015
Out Of stock
Descriere
Capac pentru cos de gunoi inox 50 L, TorkDescriereDesign modern cu suprafete netede si linii simple, se integreaza perfect in toaleta dumneavoastra. Faceti o impresie buna, sporind imaginea de inalta calitate a unitatii dvs. Otelul inoxidabil elegant cu strat anti-amprente arata exceptional si ramane curat.
Capacitatea ridicata (50 L) reduce timpul dedicat intretinerii
Cosul de gunoi cu design slim si atractiv poate fi montat pe perete pentru a se incadra perfect in interiorul toaletei, mentinand o impresie buna
Sac ascuns pentru cosul de gunoi: aspect curat si atractiv
Capacul (art. 460015) poate fi montat optional. Adaugarea capacului ofera mai multa igiena si tine deseurile departe de vedere si mirosuri in interiorul cosului. In plus, puteti alege sa montati gura capacului in stanga sau in dreapta, ceea ce este mai usor de intretinut.
Despre brand-ul si produsele TORK

Tork este lider mondial in igiena la locul de munca, cu un portofoliu extins de produse moderne care ajuta la pastrarea curateniei, in cele mai bune conditii. Tork este marca a grupului Essity, una dintre cele mai etice companii din lume, considerata etalon in sustenabilitate.
Essity este o companie lider la nivel global in domeniul produselor de igiena si a sanatatii dedicat elaborarii, producerii si vanzarii de produse pentru ingrijirea personala, servetele de consum, dispensere, dozatoare, produse din hartie, produse si solutii de igiena profesionale.
Actiunile companiei au la baza un model sustenabil, care se concentreaza pe a crea valoare pentru oameni si natura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura