Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lavete industriale pentru curatare, 361m, 950 portii, Tork

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10143 lei Lei
Brand
520304
Out Of stock
Descriere
Lavete industriale pentru curatare, 361m, 950 portii, Tork

Descriere:
Laveta de curatare Tork pentru uz industrial este alternativa perfecta pentru carpe sau lavete de inchiriat. Textura moale si flexibilitatea acestei lavete fac posibila curatarea spatiilor inguste si a componentelor complexe fara zgarierea suprafetelor, fiind insa suficient de rezistenta pentru a sterge uleiul, grasimea si murdaria si comportandu-se bine in contact cu majoritatea solventilor. Este adecvata pentru dozatoarele Tork de perete sau de podea, proiectate pentru siguranta, eficienta si fiabilitate.
Textura sa foarte rezistenta si capacitatea de absorbtie ridicata o face ideala pentru indepartarea uleiului, grasimii, lubrifiantilor si murdariei
Corespunde nevoilor dumneavoastra de curatare, putand fi folosita cu majoritatea solventilor, dezinfectantilor si detergentilor

Produs si Date transport
Sistem W1 - Wipers wall/floor/stand system
Lungime rola 361 m
Latime rola 42.8 cm
Diametru rola 38 cm
Numar de portii 950
Lungime husa 38 cm
Diametru interior miez 7.3 cm
Strat 1
Imprimare Nu
Imprimare in relief Nu
Culoare Gri

TORK este lider mondial in igiena la locul de munca, cu un portofoliu extins de produse moderne care ajuta la pastrarea curateniei, in cele mai bune conditii. Tork este marca a grupului Essity, una dintre cele mai etice companii din lume, considerata etalon in sustenabilitate.
Essity este o companie lider la nivel global in domeniul produselor de igiena si a sanatatii dedicat elaborarii, producerii si vanzarii de produse pentru ingrijirea personala, servetele de consum, dispensere, dozatoare, produse din hartie, produse si solutii de igiena profesionale.
Actiunile companiei au la baza un model sustenabil, care se concentreaza pe a crea valoare pentru oameni si natura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura