Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Igienizant pentru baie si grupuri sanitare Domestos, 2 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2735 lei Lei
Brand
SANDOM2L
Out Of stock
Descriere
Domestos detartrant pentru toaleta, cu formula sa densa si efectul de durata, dizolva rapid murdaria persistenta si depunerile de calcar din vasul de toaleta, lasand in urma o curatenie impecabila si un parfum placut.
Calcarul actioneaza precum o pelicula de protectie pentru microbi, ingreunand distrugerea lor in momentul in care apa este trasa sau toaleta curatata. Domestos este solutia ideala pentru prevenirea si indepartarea problemelor legate de prezenta calcarului in toaleta.
Detergentul igienizant Domestos 24 Plus Pine Fresh curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent igienizant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile.
Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile).
Ofera peste 24 H de ore protectie impotriva microbilor, daca este utilizat zilnic.
Se foloseste, in special, pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie. Domestos 24 Plus are o vascozitate ridicata si, dupa ce este trasa apa, continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura