Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispenser automat alb pentru acoperirea pantofilor Aqas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4158 lei Lei
Brand
LM-100-foil
Out Of stock
Descriere
Dispenser automat alb pentru acoperirea pantofilor Aqas

Aparatul pentru acoperitori pantofi este un dispozitiv profesional, un aliat in lumea medicala si nu numai, fiind ideal pentru mentinerea curateniei si a igienei, fara a atinge suprafetele.
Aparatul este destinat in special locurilor cu un trafic mediu de persoane, unde igiena este esentiala cum ar fi: laboratoare de analize, cabinete medicale si de consultatii, spitale, maternitati, gradinite, scoli, laboratoare ale universitatilor medicale si veterinare, industria farmaceutica, industria alimentara, institute de cercetare, centre de infrumusetare si SPA, birouri amplasate in zone de santier si multe altele.
Este important sa folosim solutii si produse pentru protectie si dezinfectare, astfel incat sa ne pastram sanatatea in cele mai bune conditii.

Avantaje:
Elibereaza automat folia, in vederea acoperirii complete a talpii incaltamintei
Rapid si eficient
Acoperitorile sunt rezistente si confortabile
Rola se poate inlocui usor
Pastreaza podelele curate si evita riscul de infectie incrucisata
Date tehnice:
Dimensiuni: 40x28x20cm
Greutate: 3kg
Material: ABS
Putere: 60W
Baterie: DC12V lithium
Durata incarcare: 2 ore
Culoare: alb

Despre produsele AQAS

AQAS este unul din brandurile recunoscute ale grupului Sanito Distribution. Produsele AQAS au la baza o gama extinsa de produse, care acopera necesitatile de curatenie si igiena ale companiilor. Brand-ul AQAS cuprinde produse populare, utilzate pe scara larga de utilizatori, cu un raport calitate-pret excelent in piata, fiind solutii eficiente si practice. Alege dintr-o gama variata de produse profesionale moderne pentru curatenie si igiena, marca AQAS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura