Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent pentru vase, Konga Extra, 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1409 lei Lei
Brand
KG-2104.1L
Out Of stock
Descriere
Detergent pentru vase, Konga Extra, 1 litru
Detergent concentrat destinat spalarii manuale a vaselor si oalelor.
Acest detergent de vase este un produs foarte spornic, fiind necesare doar cateva picaturi pentru curatarea eficienta a tuturor obiectelor din bucatarie.

Caracteristici:
- Tip produs: detergent vase si bucatarie
- Capacitate: 1L
- Baxare: 15 buc/bax
- Producator: Konga.

Despre produsele Konga Lebon
LEBON este o companie locala focusata pe dezvoltarea si producerea unei game largi de cosmetice, detergenti si dezinfectanti industriali, la cele mai inalte si actuale standarde calitative, destinata aplicatiilor de interes general si profesional.
Gama Konga include:
- solutii acide potrivite pentru curatarea si igienizarea echipamentelor si ustensilelor folosite in industria alimentara sau hoteliera. Produsele noastre respecta standardele impuse de normele in vigoare.
- detergenti cu PH neutru ideali pentru dozatoarele de sapun lichid din restaurante, hoteluri, birouri si inclusiv spatii publice sau comerciale, cat si pentru igienizarea spatiilor.
- solutii alcaline ideale pentru aplicarea in zonele industriale, unitati de productie sau fabrici, service-uri auto, dar si in industria HORECA pentru masinile de spalat vase si alte echipamente.

Produsele Konga respecta standardele impuse de normele in vigoare, iar biocide sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii.
* Nota: oferta este valabila numai in limita stocului disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura