Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant microaeroflora Ambiocide RTU, 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

334 lei Lei
Brand
KLI400
Out Of stock
Descriere
Microorganismele transmisibile prin aer pot fi daunatoare, mai ales in spatiile des frecventate, precum gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe, iar folosirea unor dezinfectanti conceputi pentru microaeroflora igienizeaza si transforma spatiile de lucru, si nu numai, in medii sigure si sanatoase.

Produsul are aviz biocid Nr. 2266BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in unitati metrice 0.34%; compusi de amoniu cuaternar, benzyl-C12-C18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 0.09%.

AMBIOCIDE - Dezinfectant MICROAEROFLORA RTU este utilizat pentru dezinfectarea aerului din incaperi. Este un aparat special conceput (nebulizator), in care se introduce cantitatea necesara de produs, calculata in functie de volumul incaperii.

Se porneste nebulizatorul dupa ce toate usile si geamurile au fost inchise si incaperea evacuata. Se lasa sa functioneze pana ce se termina solutia introdusa initial. Dupa oprirea aparatului, produsul se lasa sa actioneze timp de 5-60 minute, in functie de gradul de decontaminare microbiologica dorit.

Avantajele produsului:

dezinfectant de nivel inalt pentru aerul din incaperi
are actiune virucida, fungicida, bactericida si sporicida certificata
nu contine alcool, aldehide sau fenoli
este compatibil cu orice tip de material
testat conform normelor UE in vigoare

Este potrivit pentru domeniile sanitare, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate, zone industriale, locatii private, baruri, restaurante, hoteluri etc.

Se recomanda utilizarea produselor din categoria dezinfectanti microaeroflora la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivitati, industriale; si ori de cate ori este nevoie in domeniul medical sau in spatiile private.

Beneficii

Versatil compatibil cu orice tip de material (non-coroziv)
Eficient spectru larg de actiune biocida
Inovativ dezinfectarea de inalta calitate pentru microaeroflora
Non-iritant fara alcool, aldehide, fenoli

Liste Utilizari

Ambiocide - Dezinfectant microaeroflora RTU este utilizat pentru dezinfectarea aerului din incaperi. Este un aparat special conceput (nebulizator), in care se introduce cantitatea necesara de produs, calculata in functie de volumul incaperii.
Se porneste nebulizatorul dupa ce toate usile si geamurile au fost inchise si incaperea evacuata.
Se lasa sa functioneze pana ce se termina solutia introdusa initial. Dupa oprirea aparatului, produsul se lasa sa actioneze timp de 5-60 minute, in functie de gradul de decontaminare microbiologica dorit.
Este potrivit pentru domeniile sanitare, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate, zone industriale, locatii private, baruri, restaurante, hoteluri etc.
Se recomanda utilizarea acestuia la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivitati, industriale; si ori de cate ori este nevoie in domeniul medical si spatii private.

Utilizari recomandate:

Cabinete medicale si spitale
Spatii comerciale
Institutii publice
Operatori din industria HoReCa
Unitati de invatamant
Utilizatori industriali
Trimite mesaj
Din Gura in Gura