Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Husa MacBook laptop 13 inch, piele naturala, nude

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3003 lei Lei
Brand
UNK18102106
Out Of stock
Descriere
Husa laptop Macbook 13 inch cu mouse pad din piele naturala striata, cu inchidere magnetica si margini vopsite manual

Husa de laptop MacBook 13 inch din piele naturala se bucura de cea mai buna calitate, creata din piele naturala italiana, cu un design elegant, modern si o captuseala moale din piele intoarsa, husa de laptop MacBook 13 inch din piele naturala este modalitatea ideala de a va proteja laptopul sau tableta impotriva zgarieturilor sau a loviturilor.

Husa perfecta pentru laptopul tau

Protejarea celui mai recent gadget de zgarieturi si lovituri este intotdeauna o decizie inteligenta. Husa de laptop MacBook 13 inch din piele naturala este un accesoriu de lux cu un design elegant, versatil si functional! Husa se potriveste perfect pentru o variatie de l;aptopuri de 13 inch: Macbook, Samsung, Lenovo, Acer, Asus, Hp etc.

Husa laptop Macbook 13 inch din piele naturala premium

Aceasta husa de laptop MacBook 13 inch din piele naturala este fabricata din piele italiana de calitate premium un material unic care nu este tratat chimic, are un finisaj meticulos si garantat va rezista testului timpului. Disponibil in numeroase culori superbe, aceasta carcasa pentru laptop are un design elegant si ultra subtire si este captusita cu piele intoarsa, un interior ultra-moale pentru a va proteja dispozitivul de zgarieturi!

Husa laptop 13 inch cu mouse-pad

Aceasta husa va permite sa o utilizati pe birou si ca mouse pad. Sistemul inteligent de inchidere cu dublu magnet este extrem de fiabil, in timp ce interiorul din piele de caprioara ultra-moale va protejeaza dispozitivul de zgarieturi!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura