Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dezinfectant instrumentar Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16357 lei
Brand
3049460
Descriere
Produs concentrat pulbere pentru instrumentar medical termorezistent si suprafete de orice tip pe baza de acid peraceticIndicat pentru pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor dispozitivelor medicale (instrumentar medical din metal, plastic, cauciuc, sticla, echipamente medicale, accesorii de anestezie, incubatoare nou-nascuti); curatarea si dezinfectia cazilor medicinale - fizioterapie, a protezelor dentare; curatarea si dezinfectia suprafetelor mai inerte in sectorul medical (spitale, cabinete medicale, policlinici, laboratoare, sectii de ATI, sectii de neo-natologie etc.), in industria alimentara si de preparare a furajelor.
Produsul nu se utilizeaza pentru dezinfectia instrumentarului nichelat sau din aluminiu si nici pentru endoscoape.
Pentru dezinfectia instrumentarului se poate utiliza atit prin imersie cit si in bai cu ultrasunete.
Tipul preparatului: Pulbere alba, miros slab
Forma de conditionare: Galetusa plastic x 2 kg si Galetusa plastic x 10 kg
Indicatii de folosire si dozaj:Sekusept Pulver Classic se foloseste sub forma de solutie de lucru. Solutia de lucru se prepara cu apa rece de la robinet. Se adauga cantitatea necesara de produs pulbere in apa si se amesteca de citeva ori intr-un interval de 15 min., pina la dizolvarea completa. Solutia este acum gata de a fi utilizata. Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei.
Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor de anestezie, protezelor dentare: Imediat dupa utilizare, se introduc instrumentele medicale si garniturile de anestezie in solutia de lucru de concentratie recomandata. Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac in elementele componente. Aveti grija ca instrumentele sa fie scufundate complet in solutia de lucru, evitind formarea de bule de aer. Dupa timpul de actiune recomandat, instrumentele se scot si se clatesc cu apa sterila (in cazul dezinfectiei de nivel inalt) sau cu apa distilata (in cazul dezinfectiei de nivel scazut).
Dezinfectia suprafetelor mari inerte, a cazilor de fizioterapie si a incubatoarelor pentru nou-nascuti: Se prepara solutia de lucru de concentratia recomandata, se aplica prin stergere si se lasa sa se usuce.
DozajSolutie de concentratie 0,5%: La 4 litri apa rece de la robinet se adauga o lingura 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
Solutie de concentratie 1%: La 2 litri apa rece de la robinet se adauga o lingura 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
Solutie de concentratie 1,5%: La 4 litri apa rece de la robinet se adauga 3 linguri 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
Solutie de concentratie 2%: La 1 litru apa rece de la robinet se adauga o lingura 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura