Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pres personalizat Master Flex cu Logo Superior 198

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24634 lei Lei
Brand
693S0198WH
Out Of stock
Descriere
*Nota: Pentru personalizarea cu Logo la preturile de mai sus se percepe taxa de matrice o singura data, pentru aceeasi marime si model de logo, in valoare de 50 Euro.

Pretul afisat initial este cel mai mic din lista de dimensiuni conoform cod produs. Din lista de dimensiuni va puteti alege dimensiunile disponibile pentru acest produs.

Utilizari recomandate:

Dimensiuni:
50 cm x 50 cm
Tehnologie revolutionara modulara pentru intrari
Descriere:
Master Flex 593 este un sistem de covorase care poate fi personalizat complet cu insertii textile printate cu logo. Tehnologia avansata permite printarea 3D si ofera linii fine si culori autentice. Rezistenta superioara a culorii este asigurata, in concordatnta cu DIN 54006.

Formate din bucati de 50x50cm, covorasele pot fi asamblate cu usurinta la intrari de mari dimensiuni. Covorasele sunt realizate din cauciuc rezistent, cu tehnologie impotriva alunecarii si care rezista la trafic intens.
Sistemele Master Flex? ofera toate beneficiile unei instalari usoare, rearanjari sau inlocuiri imediate. Sistemul se poate monta fara utilizarea adezivilor.

Insertii carpeta:
Bazate pe design-ul unic Oct-O-Flex, covorasul de exterior din cauciuc curata incaltamintea de mizerie si previne intrarea acesteia in interiorul cladirii.
Utilizari recomandate:
Interior sau exterior - trafic mare sau mediu
Specificatii:Cauciuc natural.
Constructie usoara.
Gauri mici cu diametru de 14 mm in conformitate cu normele UE
Grosime: 12 mm.
Greutate: 2.0 kg/buc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura