Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hartie copiator A4, 80g, HP Premium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3154 lei Lei
Brand
88239885
Out Of stock
Descriere
Hartie copiator A4, 80g, HP Premium

Caracteristici:
culoare: alb
format: A4(210x297mm)
ambalare: 500 coli
gramaj: 80 g/m

Hartia de copiator HP Premium este conceputa pentru utilizatorii cei mai pretentiosi care imprima documente ce necesita o culoare bogata si un aspect profesional: fotografii, ilustratii, afise, anteturi, prezentari, oferte, rapoarte, buletine informative, pliante, propuneri comerciale, invitatii si certificate.
Hartia de copiator HP Premium este proiectata stiintific si testata sa functioneze, perfect, pe toate echipamentele si modelele de imprimanta si copiator.
Aceasta hartie de copiator, HP Premium, este potrivita pentru orice aplicatie de birou, oferind rezultate de inalta calitate de fiecare data.
Pentru a asigura sustenabilitatea, hartia de copiator HP Premium provine din surse de lemn certificate.

Hartia de copiator HP Premium, cernelurile, tonerele si imprimantele HP sunt optimizate pentru a lucra impreuna, obtinandu-se o calitate mai buna a tiparirii, o imbunatatire a capacitatii de rulare, reducerea deseurilor si un cost total mai mic.
Nu putem face documentele de afaceri interesante, dar le putem face sa para remarcabile.
Fie ca sunteti in cautare pentru imprimare de documente in format alb si negru de volum mare, fie ca doriti hartie alba de inalta calitate pentru prezentari si comunicari colorate, profesionale, alegeti hartia de copiator HP Premium!
Alege hartie de copiator HP Premium pentru a raspunde nevoilor unei comunicari clare, a eficientei si a vitezei lucrarilor de birou! Aceasta hartie este optimizata pentru tehnologia PageWide HP din noile imprimante laser A4 si A3, pentru a oferi performante fara blocaj si pentru a elimina deseurile.Extindeti durata de viata a imprimantei sau copiatorului dvs. utilizand hartie de copiator HP Premium .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura