Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv odorizant profesional - ScentEvo Plus B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

161126 lei Lei
Brand
SE-PLUSB
Out Of stock
Descriere
Dispozitiv odorizant profesional - ScentEvo Plus B
Dispozitivul pentru odorizant profesional de camera ScentEvo Plus are la baza noua tehnologie avansata de difuzie a parfumului prin aerosol. Aceasta tehnologie de nano-atomizare a particulei de parfum asigura o dispersie eficienta a aromei pe toata perioada de difuzie.

Dispenserul este un dispozitiv profesional de odorizare prevazut cu un sistem intelegent ce permite o programare complexa si personalizata.
Sistemul portabil de difuzie a parfumului ScentEvo Plus este alegerea perfecta pentru toti cei care pun accentul pe detalii deoarece este o metoda simpla si eficienta pentru parfumarea uniforma si sanatoasa a spatiilor medii ( pana la 2000 m3).

Designul sau modern si elegant il face usor de integrat in orice spatiu, fie ca doriti sa fie asezat la vedere sau intr-un loc discret. De asemena dispozitivul odorizant profesional de camera ScentEvo Plus se poate instala si in sistemul HVAC de ventilatie, crescand astfel volumul de aer odorizat de peste 10 ori.

Caracteristici:

Odorizantul professional ScentEvo Plus permite o distributie uniforma a parfumului si o personalizare digitala a modului de utilizare in functie de dorinte.
- 9 intervale/programe de difuzie a parfumului, in functie de intensitatea dorita
- se pot alege atat zilele saptamanii, ora si minutul la care aparatul poate porni sau se poate opri, pentru fiecare program in parte.
Dimensiuni: L169 x H378 x D169 mm
Beneficiaza de ventilator mare extern
Acoperire: 1500 - 2000 m�
Voltaj: 12V
Putere: 12.6 W
Volum:
Trimite mesaj
Din Gura in Gura