Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent ecologic concentrat pardoseli Tawip Vioclean, 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12357 lei Lei
Brand
TANA712485
Out Of stock
Descriere
Detergent ecologic concentrat pardoseli Tawip Vioclean, 5L

Detergent pentru curatarea mecanizata sau manuala a pardoselilor, bazat pe materii prime 100% regenerabile, adecvat pentru utilizarea pe suprafete din PVC, linoleum, cauciuc, piatra, precum si pe pardoseli din lemn gresate si ceruite, de exemplu, in scoli, centre de ingrijire, cladiri administrative sau sali de sport.Detergent concentrat ecologic, Tawip Vioclean, pe baza de sapunuri naturale.

Este indicat pentru curatarea si ingrijirea pardoselilor. Are un cost scazut in utilizare si lasa suprafata curata si fara urme. Poate fi utilizat atata in varianta cu aplicare manuala cat si in masinile de curatenie automate. Sapunul natural este extras din nuca de cocos si ajuta la formarea unei pelicule protectoare pe suprafata.

Imbunatateste aderenta suprafetelor, testat conform DIN 18032-2. Extrem de eficient chiar si utilizat in concentratii scazute.

Nu se va folosi pe pardoselile din lemn nelacuit. TAWIP Vioclean este agentul de curatare ideal pentru spatiile largi, cum a fi in aeroporturi, statii de metrou, magazine, supermarketuri, malluri si magazine de bricolaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura