Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Calitate superioara pret bun

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent degresant concentrat Sano Forte Plus Gel 500 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2042 lei Lei
Brand
7290108351071
Out Of stock
Descriere
Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500ml indeparteaza grasimile arse si murdaria.Ideal pentru suprafetele medii si mici: oale, tigai, vase termorezistente, cuptoare, aragaze, etc.

Datorita formulei vascoase exista un timp de contact mai mare al produsului cu suprafata de curatat. Se aplica cu buretele sau direct pe zona dorita si este ideal pentru suprafetele medii si mici: oale, tigai, vase termorezistente, cuptoare, aragaze, dar si a altor suprafete.

Produsul nu are un miros intepator si este extrem de eficient. De acea este preferat si utilizat frecvent in rutina de curatenie a casei. Comparand cu un degresant similar, cu formula gel, Sano Forte Plus Gel Concentrat este mai vascos, adera mai bine pe suprafete si colecteaza toata murdaria fara efort.Formula gel permite o actiune mult mai precisa asupra murdariei, fara sa stropeasca alte zone.

Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenti activi de suprafata. Noul produs se adauga la colectia degresantilor de la Sano. Aceasta cuprinde Forte Plus Trigger 750ml (unul din cele mai iubite produse de la Sano), dar si serie degresantilor Sano Professional

Detalii produs

Cod produs - SKU
7290108351071

Categorie
Bucatarie

Greutate produs
0.52 kg.

Gama
Sano.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura